Äntligen händer det grejer!

Äntligen, äntligen är en del över av denna långa väntan som började i och med att jag våren 2017 bestämde mig för att importera en ny hingst! Den 24e maj födde nämligen Frideborg ett underbart stoföl. Allt har gått bra och nu, en vecka gammal, är den lilla en sprallig och nyfiken liten krabat. Frideborg var beräknad till den 23a maj så hon var ju helt klart punktlig. Blåmes däremot slängde jag just en blick på genom fönstret, där hon står i hagen vid huset med sin stora mage. Hon var beräknad till den 22a maj och henne har jag tyckt mig se tecken på att det är fölning på gång inom ett dygn i drygt två veckor nu… Nu står hon därute och det droppar lite mjölk från juvret hennes och jag skulle så gärna vilja tro att nu måste det väl ske inom ett dygn. Men det har jag ju som sagt, sagt ett antal gånger redan! Jag är så otroligt nyfiken på vad det blir!!

DSC_0713

Jippi, vad livet är härligt! Djupto Arikara, fem dagar gammal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s