Tiden går så snabbt, ändå längtar man framåt

Solljuset har återvänt ner till gården sedan snart en månad och man börjar längta lite efter våren. Denna vinter har mest bara bestått av is så här långt och det har inte varit helt enkelt att hålla barfotade, obroddbara hovar med bra underlag alltjämt, men för det allra mesta har det funnits tillfälle att springa av sig även för ett par växande åringar. Istället för att gnälla över is så tänkte jag det kunde passa bra att pigga upp sig med lite bilder från Arikaras och Amidons liv så långt. Vad de växer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s